Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Alles in 1 pakket

Alles in 1 pakketEen alles in 1 pakket is erg populair. Dit niet alleen omdat het lekker makkelijk is om alles bij 1 partij af te nemen maar ook omdat het goedkoper is dan alle diensten apart af te nemen. Een alles in 1 pakket bestaat altijd uit een internet abonnement en één of meerdere andere abonnementen zoals bellen en tv. Dit pakket staat vooral bekend als een 3-in-1 pakket, waarin dus internet, bellen en tv zit. Echter zijn er ook een aantal providers die een 4-in-1 pakket aanbieden waar dan behalve internet, bellen en tv ook mobiele telefonie in zit. Dit is bijvoorbeeld bij KPN en Ziggo verkrijgbaar.

Alles in 1 pakketten geven meer keuzemogelijkheden. Zo zijn vaak bellen en tv niet bij andere providers af te nemen dan waar u uw internet afneemt. Dit is omdat deze diensten over de internet verbinding geleverd worden en providers hun diensten liever niet voor andere providers willen openstellen waardoor men dus min of meer gedwongen word om alles bij 1 provider af te nemen.

Doordat er veel verschillende providers en netwerken zijn, is het moeilijk om zelf te gaan vergelijken, wat voor u de goedkoopste en beste optie is. Wij hebben dit voor u een stuk makkelijker gemaakt, u hoeft alleen de postcode check bovenaan deze pagina in te vullen en wij vergelijken meteen alle abonnementen die er bij u beschikbaar zijn!

Welk alles in 1 pakket kan ik het beste kiezen?

Het is moeilijk om een bepaald pakket aan te wijzen als de beste optie. Het perfecte pakket voor iemand hangt samen met veel verschillende zaken. Bent u bijvoorbeeld een echte tv kijker? Dan komt u waarschijnlijk al snel uit bij de pakketten van Stipte, Ziggo en KPN.  Bent u iemand die veel en lang belt? Dan is waarschijnlijk een onbeperkt bellen abonnement de beste optie voor u, providers als Telfort, Online en Tele2 bieden deze vaak het goedkoopste aan. Bent u juist een echte downloader? Dan is glasvezel ideaal voor u en als u nog niet aangesloten bent op glasvezel, bent u vaak aangewezen op Ziggo voor snel internet. Maakt u van de genoemde diensten niet al te veel gebruik? Dan kunt u vrijwel elk pakket kiezen, dan zal ieder pakket aan uw eisen voldoen. Hou er wel rekening mee dat als u ver van een centrale woont de internet snelheid een stuk lager kan zijn dan wat er geadverteerd word door de providers. Als u weet dat dit het geval is bij u, en u wilt toch snel internet (sneller dan 10 Mb download) dan kunt u het beste kiezen voor Ziggo of glasvezel. Mocht u een flexibel pakket wensen waarbij u uw abonnement tussentijds kunt bijstellen, dan is bijvoorbeeld Vodafone ideaal voor u. Vaak is alles in 1 van Tele2 het goedkoopst.

Aangezien er veel providers zijn, en al die providers vaak een wisselend aanbod hebben per regio, kan het al snel onoverzichtelijk en veel werk zijn om uit te zoeken wat er op uw adres mogelijk is, en welke keuzes u dus precies heeft. Om u hierbij te helpen hebben wij een vergelijker ontwikkeld. U ziet dan meteen wat er mogelijk is en u kunt snel en makkelijk pakketten met elkaar vergelijken. Om het nog interessanter te maken bieden wij u een laagste prijs garantie. Zo bent u altijd goedkoper uit dan bij de providers zelf!

Goedkoopste manier om een alles in 1 pakket af te sluiten

Zoals we al zeiden bieden wij u een laagste prijs garantie. Zo bent u altijd het goedkoopste uit, ook goedkoper dan dat u het pakket via de provider zelf zou bestellen! Behalve deze laagste prijs garantie hebben wij ook soms exclusieve acties waardoor u nog beter uit bent.

Ook bieden wij u een aantal gratis extra services. Zo helpen wij u graag met uw vragen en geven wij u graag advies om samen te bepalen welk internet abonnement de beste optie voor u is. Om u ook te helpen nadat u uw ideale abonnement gevonden heeft, bieden wij ook een gratis overstap service. Hierbij zeggen wij eventueel uw bestaande internet verbinding voor u op en stemmen dit af met de ingangsdatum van het nieuwe internet abonnement. Zo betaald u dus niet onnodig dubbel, en zit u niet zonder internet.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan de postcode check bovenaan deze pagina in en wij zetten meteen alle beschikbare abonnementen voor u op een rijtje. Mocht u er toch niet uitkomen dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijk en gratis advies!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U