Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Internet voor slechts € 4,95 per maand!

Fiber internet aanbiedingJa, u leest het goed! Een internet abonnement voor slechts € 4,95 per maand voor de eerste 3 maanden! Dit is uiteraard een exclusieve actie en is alleen geldig voor de eerste 3 maanden. Daarna betaalt u het normale tarief. Deze actie is alleen via ons te krijgen, de website van de provider vermeld deze actie niet!

Deze actie geld voor een aantal Fiber pakketen, namelijk Fiber internet & Fiber Internet + Bellen. Vul de postcode check bovenaan deze pagina in om gebruik te maken van deze unieke actie!

Fiber is zoals de naam al zegt vooral gericht op glasvezel pakketten, maar ze verkopen ook niet-glasvezel pakketten. De provider is nog relatief nieuw, ze zijn opgericht in 2009 en zijn anders dan de meeste andere providers. Ze zijn namelijk eerlijk, onafhankelijk en een echt Nederlands bedrijf.

Ondanks dat Fiber in 2009 opgericht is hebben ze ruim 15 000 klanten. Ze zijn een van de meest snelst groeiende Nederlandse providers.

Fiber richt zich vooral op deze punten:

  • Een lage prijs
  • De beste service
  • Fiber verbeterd continu hun diensten en service

Hieronder vind u een (oud) reclame filmpje van Fiber.


Toch niet het internet abonnement wat u zoekt?

Is dit toch niet helemaal wat u zoekt? Geen probleem, wij hebben nog veel meer leuke acties. Doe de postcode check bovenaan deze pagina en zie hoeveel u kunt besparen. Betaal niet langer te veel geld voor uw slome internet verbinding! Wij vergelijken niet alleen Fiber abonnementen voor u, maar we vergelijken de abonnementen van alle grote providers zodat u altijd het goedkoopste uit bent. Wij geven u zelfs een laagste prijs garantie! Ja, u hoort het goed, wij bieden de beste prijzen voor alle abonnementen en hebben vaak leuke, exclusieve acties zoals deze Fiber aanbieding.

Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen en wilt u graag wat advies? Geen probleem! U kunt ons altijd een mailtje sturen. Onderaan deze pagina vind u onze contact gegevens. Wij helpen u graag om elke maand geld te besparen, betaal niet langer onnodig te veel voor uw internet abonnement!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U