Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Internet en bellen

internet en bellen

Iedereen maakt gebruik van internet en de meeste mensen maken gebruik van vaste telefonie. TV kijken doet men door de komst van netflix, youtube en andere aanbieders steeds minder, waardoor het afnemen van een tv pakket voor veel mensen overbodig is. Ook is een internet en bellen abonnement ideaal als u graag gebruik wilt maken van een tv abonnement van een andere aanbieder, omdat u bijvoorbeeld het analoge signaal nodig hebt.

Met een internet en bellen abonnement belt u via de internet verbinding. Dit word VOIP (Voice Over IP) genoemd, dit is vaak veel goedkoper dan ‘ouderwets' bellen en zo kunt u veel geld besparen.

Als u toch op zoek bent naar een internet en bellen abonnement met tv dan dient u te kijken naar een alles in 1 pakket. Sommige providers geven u dan een extra korting en berekenen bijvoorbeeld geen extra kosten voor het telefoonnummer, en u betaald dan dus alleen voor het verbruik van het bellen.

Er zijn bij een internet en bellen abonnement vrij veel optie's. Zo kunt u bij de meeste providers kiezen tussen een abonnement waar onbeperkt bellen in Nederland bij zit (vaak word er nog een onderscheid gemaakt tussen alleen onbeperkt vaste nummers bellen en onbeperkt mobiele telefoonnummers bellen), maar zijn er ook abonnementen die u ook naar andere (Europese) landen onbeperkt laat bellen. Dus afhankelijk van uw verbruik, is het handig om deze pakketten te overwegen. Een gemiddeld huishouden komt echter niet aan zoveel gesprekken en belminuten om voordeliger uit te zijn met een dergelijk onbeperkt bellen pakket.

Er worden als u geen onbeperkt bellen abonnement afneemt uiteraard ook verbruikskosten gerekend. Deze worden de laatste tijd door de meeste providers verhoogt. Zo is het starttarief nu meestal rond de 10 cent en kost het bellen ongeveer 9 cent per minuut voor gesprekken binnen Nederland, dit is uiteraard afhankelijk van de provider die u kiest.

Een goedkoop internet en bellen abonnement afsluiten

Om een goedkoop internet en bellen abonnement af te sluiten willen wij u aanraden om de postcode check bovenaan deze pagina in te vullen. Wij zullen dan voor u alle abonnementen die op uw adres beschikbaar zijn met elkaar vergelijken en zo ook meteen aangeven wat voor u de goedkoopste optie is. Dat bespaart u veel uitzoek tijd aangezien providers veel verschillende pakketten hebben die niet overal leverbaar zijn.

Wij bieden u altijd een laagste prijs garantie. Dit geldt voor elk pakket dat u kunt bestellen via ons! Door deze garantie zijn wij dus ook altijd goedkoper dan de provider zelf!

Behalve deze garantie bieden wij u nog meer extra's. Zo geven wij u graag gratis advies, en helpen wij u met het overstappen.

Het overstappen

Het overstappen is in principe vrij simpel. Als u via ons overstapt naar een andere provider zeggen wij voor u het oude abonnement op en stemmen de einddatum van het huidige abonnement af met de ingangsdatum van het nieuwe abonnement. Zo betaald u dus niet onnodig dubbel voor 2 abonnementen!

Daarnaast is het overstappen zelf ook zo gedaan. De nieuwe provider zal een nieuw modem naar u opsturen dat u meestal zelf dient aan te sluiten. Dit stelt niks voor, aangezien het vaak alleen de kabeltjes van het oude modem in het nieuwe modem steken is. Hiervoor hoeft u dus niet technisch te zijn. Ook leveren de providers vaak handige handleidingen mee waardoor het heel makkelijk te installeren is.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U