Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Concurrenten krijgen toegang tot het UPC en Ziggo kabel netwerk?

U heeft het vast en zeker wel meegekregen, het moeder bedrijf van UPC gaat Ziggo overnemen, waardoor uiteindelijk de naam UPC zal vervallen en het bedrijf verder gaat onder de naam Ziggo. Omdat dit al uitgebreid in het nieuws is geweest zullen we hier geen aandacht meer aan besteden.

Er is echter de laatste dagen meer nieuws omtrent UPC en Ziggo dan alleen de overname. Meerdere providers willen gebruik gaan maken van hun netwerk. De providers willen graag gebruik maken van dit netwerk omdat dit meer mogelijkheden biedt. Kabel internet is namelijk vaak sneller dan ADSL of VDSL internet. Door er meer snelheid en bandbreedte is op het kabel netwerk kunnen er meer diensten aangeboden worden.

KPN moet hun netwerk al jaren openstellen voor alle providers en daar wordt ook veel gebruik van gemaakt. Veel providers hebben namelijk zelf geen landelijk dekkend netwerk (of helemaal geen eigen netwerk) en maken daarom gebruik van het netwerk van KPN. Nu willen veel providers en het kabinet dat dit ook gaat gelden voor UPC en Ziggo met hun kabelnetwerk.

Echter is er gisteren een rechtszaak geweest geweest tegen de overheid waardoor de rechter heeft geoordeeld dat UPC en Ziggo niet hun netwerk hoeven open te stellen omdat dat tegen Europese regels zou zijn en niet tot meer concurrentie zou zorgen. Nu heeft minsiter Kamp echter vandaag gereageerd dat hij het van groot belang vind dat UPC en Ziggo hun netwerk openstellen en gaat nu aandringen bij de Europese commissie om de regels te herzien. Hierdoor zouden dus in de toekomst meer providers gebruik kunnen gaan maken van het kabel netwerk van UPC en Ziggo. Dit heeft vermoedelijk tot gevolg dat de providers hogere snelheden gaan aanbieden voor minder geld.

Wilt u niet zo lang wachten tot het netwerk wordt opengesteld? En u wilt toch snel internet? Dan kunt u het beste nu kiezen voor UPC of Ziggo. Als u uw postcode en huisnummer invult bij de postcode check wordt er meteen voor u vergelijken welke abonnementen er beschikbaar zijn en welke snelheden. U kunt dan beter vergelijken welke snelheden u kunt verwachten. En dat allemaal tegen de laagste prijs! Gegarandeerd!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U