Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Fiber

Wat is Fiber? Dit is een nieuwe internetleverancier in Nederland en het levert glasvezel door vrijwel heel Nederland. Fiber werkt volgens een geheel nieuw principe: Iedere woning krijgt zijn eigen glasvezel aansluiting. Daarnaast is het internet ook nog eens supersnel. Als je via Fiber glasvezel internet aanvraagt, krijg je tot 500 mb/s maar in elk geval tot 100 mb/s in alle regio's. Naast dit unieke principe levert Fiber diverse diensten die andere providers ook bieden. Weten wat Fiber voor u kan betekenen? Doe dan de postcode check bovenaan deze pagina.

Stel je eigen pakketten samen

Nu je kennis hebt gemaakt met Fiber is het tijd om het totale productaanbod eens onder de loep te nemen. Want bij deze provider kan je meer diensten afnemen dan alleen maar supersnel glasvezel internet. Zo kunnen klanten zelf diverse pakketten samenstellen. Een populair totaalpakket is o.a. Internet, TV en Bellen. Wil je veel HD zenders bekijken? Dan heb je de mogelijkheid een pakket uit te breiden met extra HD zenders. Daarmee haal je in een keer maar liefst 75 zenders in HD kwaliteit in huis. Overigens is ieder pakket standaard voorzien van enkele HD zenders. Met een totaalpakket kan je onder meer programma's terugkijken en films kijken On Demand. Een extra uitbereiding is daarnaast HBO.

Goedkoop bellen

Bellen is vandaag de dag bij iedere telecomprovider goedkoop. Via Fiber kan je daarom ook spotgoedkoop telefoneren. Zij zijn net iets goedkoper dan KPN en UPC. Maar veel scheelt het niet. Bij Fiber bel je 2 cent p/m goedkoper dan bij haar concurrenten. Een aantrekkelijk abonnement is echter het onbeperkt bellen. Je belt 100% onbeperkt naar zowel mobiel als vaste telefoon. Op dit gebied is Fiber dan ook een van de goedkopere aanbieders, aangezien je voor onbeperkt telefoneren iets minder dan €15 betaalt per maand.

Waarom kiezen voor Fiber?

De pakketten bij Fiber zijn op zich niet verschillend ten opzichte van andere providers. Toch is Fiber voor mensen die supersnel internet willen de beste keuze van dit moment! De download snelheden zijn ongekend. Glasvezel internet deel je met niemand. Je krijgt je eigen aansluiting. Daardoor kan je op jouw adres internet snelheden verwachten tot 500 mb/s maar ontvang je in elk geval internet vanaf 100 mb/s. De snelheid geldt voor zowel downloaden als uploaden. Kies je voor een alles in een pakket met snel glasvezel internet? Dan kom je uit op iets minder dan €80 per maand aan abonnementskosten.

Waarom voor glasvezel internet kiezen?

De tijden veranderen en daarmee ook de behoeften. Waar huishoudens vroeger het met maar 1 televisie konden doen en hooguit één computer, is er drastisch iets veranderd. Het is niet meer ongewoon wanneer meerdere televisies, computers, tablets, smartphones en gameconsoles allemaal gebruik maken van dezelfde internetverbinding in een huishouden. In dat geval heb je internet nodig dat niet alleen snel is maar supersnel. Elk gezinslid wil over een snelle internetverbinding beschikken. Door een glasvezel abonnement bij Fiber af te sluiten, kan ieder gezinslid op hetzelfde moment snel internetten.

TV via tablet kijken

Bij Fiber is het mogelijk om televisie te kijken op je tablet. Download daarvoor de speciale tablet app via de website.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U