Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Fype wordt Fiber Nederland

Fype heeft haar naam veranderd in Fiber Nederland. Zo is het meteen duidelijk dat het een een glasvezel aanbieder is. Op dit moment is Fiber Nederland dan ook de enig 100% Nederlandse glasvezelprovider. De naamswijziging gaat per 1 januari 2014 in. Behalve de naam veranderd er in feite niks.

fiber nederland

Fiber staat erom bekend dat het voor een goede prijs veel biedt. Zo kunt u met Fiber gratis bellen, veel full hd zenders bekijken en gebruik maken van super snel internet. U kunt met Fiber snelheden bereiken tot 10x zoveel als met een adsl abonnement mogelijk is.

Fiber is nog een relatief nieuwe provider die haar uitstekende best doet om hun netwerk en product aanbod te vergroten. Op dit moment zijn de producten van Fiber al erg interessant, vooraal door het gratis bellen en snelle internet tegen een lage prijs.

Klik hier om het aanbod van Fiber Nederland te zien.

Goedkoop Fiber bestellen?

Wij werken samen met Breedbandwinkel.nl (de grootste internet abonnementen vergelijk site) om u de beste aanbiedingen te kunnen geven. Breedbandwinkel is de grootste en kan hierdoor extra kortingen geven, zo bent u dus altijd goedkoper uit dan bij de provider zelf! U kunt hier klikken om naar de site van Breedbandwinkel te gaan waar u niet alleen Fiber Nederland abonnementen kunt vergelijken maar ook van vrijwel alle andere aanbieders. Hierdoor ziet u dus meteen waar u het goedkoopste uit bent en wat de beste prijs/kwaliteitsverhouding is! U ziet ook meteen welke snelheden er in het pakket zit en welke snelheden er op uw adres verwacht worden, iets wat normaal maar gokken is bij andere vergelijk sites.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U