Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Grote verschillen in internet snelheden in Nederland

Uit onderzoek van Breedbandwinkel.nl is gebleken dat er grote regionale verschillen in snelheden zijn. Vrijwel alle providers bieden door het hele land bij een pakket de zelfde snelheid, welke in veel regio's niet gehaald wordt. Deze conclusie trekt Breedbandwinkel.nl na onderzoek bij 150 000 Nederlandse huishoudens.

Dit onderzoek werd gedaan in de 25 grootste gemeenten. De gemeente die het slechtste resultaat geeft hierin is Tilburg, hierin wordt vaak slechts 1/3de van de snelheid gehaald, andere grote gemeentes die vrij slecht scoren zijn Arnhem en Apeldoorn.

Het onderzoek vatten we samen in 2 citaten van de directeur van Breedbandwinkel.

Peter van Wezel, directeur van Breedbandwinkel.nl: “Uit eerder onderzoek bleek al dat individuele consumenten in sommige, maar niet uitzonderlijke, gevallen nog geen 15% krijgen van de internetsnelheid waar ze voor betalen. Nu blijkt bovendien dat die verschillen niet gelijkmatig over het land verdeeld zijn, met Tilburg als ongelukkige verliezer.”

Van Wezel: “Consumenten die bij hun aanbieder klagen over de lage snelheid van hun ADSL-verbinding, wordt vaak verteld dat dat komt doordat ze te ver van de wijkcentrale af zitten. Als individu kun je daar weinig tegenin brengen. Het enige dat de consument kan doen is zich vooraf verdiepen in de te verwachten internetsnelheid op zijn adres en zorgen dat binnenshuis alle bekabeling en computers in orde zijn. Helpt dat ook niet, dan is een overstap naar glasvezel- of kabelinternet vaak de enige uitweg.”

Mocht u het volledige nieuwsbericht op Breedbandwinkel willen nalezen dan kunt u hier klikken. Wilt u meteen de resultaten van het onderzoek zien dan kunt u hier klikken.

internet en bellen

Het goedkoopste internet vindt u bij Breedbandwinkel

In dit artikel besteden we aandacht aan een onderzoek van Breedbandwinkel. Breedbandwinkel is de grootste internet abonnementen vergelijk site van Nederland en kan hierdoor altijd de beste aanbieding garanderen. U krijgt bij Breedbandwinkel altijd minimaal 10 euro extra korting, waardoor u dus altijd minimaal 10 euro goedkoper uit bent! U bent dus ook altijd goedkoper uit dan dat u het rechtstreeks bij de provider besteld.

[maxbutton id=”13″]

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U