Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Hoe werkt overstappen?

Deze site is volledig gericht om over te stappen op een ander internet abonnement. We besteden veel aandacht aan het goedkoopste internet abonnement maar daar hoeft het niet perse over te gaan. Overstappen is altijd handig, ook als u niet op zoek bent naar het goedkoopste internet. Door over te stappen krijgt u namelijk ook elke keer een nieuw modem en vaak ook nog een cadeau als u overstapt of een speciale andere aanbieding. De modems die veel internet providers verstrekken zijn vaak ook op na ongeveer 2 jaar. De internet providers verstrekken dan steeds moeilijker een nieuw modem aan klanten omdat deze per maand op kunnen zeggen na de contractperiode, het is dan ook verstandig om te verlengen of om over te stappen.

Hoe werkt overstappen eigenlijk?

Zoals we op de hele site al zeggen is overstappen erg simpel. Wij zijn partners van de grootste internet vergelijk site van Nederland en daar kunt u van profiteren. Als u hier klikt komt u uit op deze site. U krijgt bij die site altijd de beste aanbiedingen en altijd minimaal 10 euro extra korting. Daarnaast is deze site ook altijd GOEDKOPER dan de provider zelf. Als u naar deze site gaat kunt u een postcodecheck doen. Hier kunt u zien welke abonnementen bij u thuis beschikbaar zijn, welke snelheden en welke kosten. Ook zijn alle abonnementen met elkaar te vergelijken. Als u uw keuze gemaakt hebt komt u op een bestelformulier uit en daar kunt u uw gegevens invullen, mocht u nog niet zelf uw internet abonnement hebben opgezegd dan kan die site dat vaak voor u doen. De overstap is nu al geregeld! U zult dan snel uw nieuwe gegevens van de nieuwe provider ontvangen en het modem. U vervangt het huidige modem met het nieuwe modem en in de meeste gevallen was dat alles! Zo simpel is overstappen!

Welke providers zijn aan te raden om over te stappen?

In principe zijn de providers allemaal ongeveer het zelfde. Er wordt veel van elkaars netwerk gebruik gemaakt, zo maken bijvoorbeeld vrijwel alle providers (met landelijke dekking) gebruik van het KPN netwerk in bepaalde regio's. Daarom hoeft bij een vergelijking eigenlijk alleen gekeken te worden naar de kosten, snelheden en het aanbod, zoals bijvoorbeeld TV zenders, interactieve TV etc. Mocht u echt opzoek zijn naar goedkoper internet dan raden wij u Online internet, Telfort internet en Tele2 internet aan. Mocht u opzoek zijn naar sneller internet dan is het aan te raden om naar Ziggo internet of glasvezel internet te kijken.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U