Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Interactieve TV van Online.nl

Ben je op zoek naar interactieve TV voor een scherpe prijs? Wil jij al jouw favoriete programma’s in HD kunnen bekijken én pauzeren of later terugkijken wanneer jij dat wilt? Met de Alles-in-1 pakketten van Online.nl is het mogelijk om het beste van internet, telefonie en TV te combineren tot 1 pakket. Kijk meteen of Online bij je beschikbaar is door de postcode check in te vullen!

De nieuwe Alles-in-1 pakketten van Online.nl bevatten allemaal interactieve TV waarmee jij controle hebt over wat en wanneer je iets kijkt. De nieuwe abonnementen van Online.nl bevatten behalve interactieve TV ook nóg hogere internetsnelheden en mooie kortingen op de eerste abonnementsmaanden.

Sinds begin mei is het mogelijk om bij Online.nl deze pakketten te bestellen. In totaal kan je uit negen verschillende pakketten kiezen op basis van een contractduur van twee jaar. De pakketten op basis van een 1-jarig contract bestaan met ingang van 5 mei 2014 niet meer. De drie Alles-in-1 pakketten van Online.nl bestaan alle drie uit onder andere interactieve TV, internet en telefonie. Digitale TV, het oude product van Online.nl, wordt nog wel verkocht maar uitsluitend als een extra optie indien u over meerdere televisies beschikt.

Behalve pauzeren biedt de interactieve TV van Online.nl nog veel meer voordelen. Zo beschik je over tenminste 60 TV-zenders waarvan er 15 in HD te kijken zijn en kan je een groot aantal films en series in de videotheek terugkijken. Verder is het mogelijk om zelfs televisie op je smartphone, tablet en PC te kijken. Hierdoor hoef je nooit meer iets te missen!
Je hebt de keuze uit drie verschillende Alles-in-1 pakketten, namelijk;

  • Alles-in-1 Start
  • Alles-in-1 Extra
  • Alles-in-1 Power

Bij al deze pakketten is er geen datalimiet van toepassing, wat dus betekent dat je onbeperkt kan surfen! Het is per pakket mogelijk om een uitbreiding aan te schaffen voor bijvoorbeeld extra TV-zenders. Je kan kiezen uit het Familiepakket met in totaal 92 TV-zenders waarvan er 23 in HD-kwaliteit zijn of het Entertainmentpakket met in totaal 102 TV-zenders waarvan 26 in HD-kwaliteit. Wil je nóg meer zenders zoals HBO of Fox Sports? Dan kan je deze apart in het bestelproces toevoegen.

Postcodecheck

Wil jij ook van dit mooie voordeel profiteren? Doe dan nu de postcodecheck boven aan deze pagina en bekijk of jij voor deze voordelen in aanmerking komt! Mocht Online niet beschikbaar zijn op je adres dan hebben we nog veel meer providers waar je uit kunt kiezen! Wij garanderen je dat je altijd de beste aanbieding bij ons krijgt!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U