Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Kabel internet steeds populairder

Voor het eerst is kabel internet populairder dan internet via de telefoonlijn in Nederland. Dit houdt dus in dat steeds meer mensen overstappen naar UPC of Ziggo. Op dit moment maakt ongeveer 45,7% gebruik van van kabel internet. Waarbij Ziggo een marktaandeel heeft van 27,4% en UPC 15,7%. Hierbij wordt dus duidelijk dat Ziggo een grotere provider is dan UPC. U kunt niet kiezen tussen Ziggo en UPC, u kunt maar 1 kabelaar per gebied kiezen. U kunt de postcode check doen en u weet meteen welke providers er bij u beschikbaar zijn.

Internet via de telefoon lijn is ook nog steeds erg populair. 45% Van de huishoudens maakt gebruik van ADSL of VDSL. Opvallend is KPN (inclusief dochters als Telfort en XS4ALL) een groot marktaandeel heeft van 40%. De pakketen van KPN zijn echter vaak stukken duurder dan de goedkopere providers als Tele2. Door over te stappen op Tele2 kunt u dus veel geld besparen! Voer svp de postcode check bovenaan deze pagina in en u ziet meteen hoeveel u kunt besparen, u kunt vrijwel altijd besparen, ook als u geen KPN hebt!

Glasvezel internet heeft inmiddels ook al een redelijke bekendheid opgebouwd, op dit moment zo'n 10%. Maar kabel internet en internet via de telefoon aansluiting zijn nog vele malen populairder.

Het is altijd verstandig om 1x in de zoveel tijd een postcode check uit te voeren, dan weet u of u geld kunt besparen op uw internet verbinding. Er zijn vaak leuke welkom cadeau's waardoor overstappen erg interessant kan zijn. Als u nu een duurder alles in 1 abonnement heeft kunt u wel honderden euro's per jaar besparen! Dat is dus een vrij groot bedrag en daarom is het zeker de moeite waard om te vergelijken. Om dit voor u makkelijk te maken hebben wij een postcode check bovenaan deze pagina staan.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U