Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

KPN upgrade VDSL

kpn internetKPN is bezig met een upgrade aan hun VDSL netwerk. Dit betekend niet alleen dat meer mensen toegang krijgen tot snelheden tot 50 Mb (bijvoorbeeld in de buitengebieden) maar ook dat snelheden tot 80 Mb gehaald kunnen worden. We hebben het dan over download snelheden, zoals gewoonlijk blijft de upload snelheid achter, bij de 50 Mb download hoort een upload snelheid limiet van 5 Mb en bij de download snelheid van 80 Mb hoort een limiet van 8 Mb.

Leuk, maar ik heb geen KPN dus wat heb ik eraan?

Het is ook leuk voor u, ook al hebt u geen KPN. KPN heeft het grootste netwerk van Nederland. Veel providers hebben geen landelijke dekking van hun eigen netwerk. Om toch klanten in die gebieden te kunnen bedienen hebben de providers besloten om samen te werken met KPN om zo landelijke dekking te krijgen. Onder providers die gebruik maken van het KPN netwerk vallen vrijwel alle providers. Voorbeelden hiervan zijn Tele2 internet, Telfort en Online internet en nog veel meer providers. Bij al deze providers is het dus mogelijk dat u betere snelheden gaat halen. Bijvoorbeeld, u heeft een alles in 1 pakket met 20 Mb download. U woont echter een beetje afgelegen en uw internet verbinding heeft een limiet van 10 Mb. Door deze upgrade van het KPN VDSL netwerk zou het mogelijk kunnen zijn dat uw verbinding niet meer de limiet van 10 Mb heeft en u dus gebruik kunt maken van de volle snelheid die uw provider uw biedt, 20 Mb. Dit betekend dus voor u een verdubbeling van de snelheid!

Ik heb een erg sloom internet pakket en wil graag profiteren van de KPN upgrade

Als u nu een sloom internet pakket heeft van bijvoorbeeld 4 Mb download is het handig om over te stappen op sneller internet. Wij raden u aan om op deze website (klikken) te kijken naar welk internet er op uw adres mogelijk is. Mocht u goedkoop internet willen? Dan raden wij u aan om te kijken naar het Tele2 20 Mb pakket. Dit pakket is snel en goedkoop. Dit pakket wordt op dit moment het meeste verkocht!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U