Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

KPN verhoogt tarieven alles in 1 standaard en past tv pakketten aan

KPN heeft aangegeven de tarieven voor hun alles in 1 standaard pakket te gaan wijzigen per juli. Het pakket kost nu nog 59 euro per maand maar dat word na de wijziging 60 euro per maand. Ook de telefonie tarieven veranderen, het starttarief word iets goedkoper, dat word nu 10 cent maar het tarief per minuut word duurder, dat word ook 10 cent per minuut.

Ook worden de tv pakketten aangepast. Zo verdwijnen er een aantal zenders die nu in het basis pakket zitten! Er komen wel nieuwe HD zenders voor in de plaats die eerst alleen in het HD extra pakket zaten. Het HD extra pakket verdwijnt helemaal, de zenders gaan op in het basis pakket of het plus pakket. De precieze wijzigingen kunt u overigens hier vinden (onderaan kunt u een PDF downloaden om de tv pakket wijzigingen te zien).

Niet blij met de wijzigingen? Dit zijn uw optie's:

Doordat KPN de prijzen verhoogt en de pakketten wijzigt heeft u het recht om het contract kosteloos te annuleren. U kunt dit tot en met 30 juni doen. Maar zonder dat u weet welke andere providers u kunnen voorzien van internet schiet u hier natuurlijk niks mee op. Daarom willen wij u aanraden om de postcode check hieronder te doen, u ziet dan welke providers kunnen leveren op uw adres. Zoals u ziet zijn er veel providers veel goedkoper dan KPN! Als we kijken naar vergelijkbare alles in 1 pakketten met minimaal dezelfde snelheid dan alles in 1 standaard van KPN dan bent u het goedkoopste uit met Vodafone Alles-in-1 80 Mb, dit is een stuk sneller dan het KPN pakket en het pakket van Vodafone kost 45 euro per maand, dat is dus 15 euro per maand goedkoper dan KPN, zo bespaart u dus minimaal 180 euro per jaar. En het eerste jaar dat u bij Vodafone zit bespaart u zelfs nog meer omdat de eerste 6 maanden slechts 35 euro per maand zijn! Maakt u zich druk over het aansluiten van het Vodafone pakket? Niet nodig, Vodafone levert u een gratis monteur! Er zijn uiteraard ook nog andere optie's mogelijk om op over te stappen. Wilt u weten wat er op uw adres allemaal mogelijk is? Vul dan de postcode check in.

U hoeft uiteraard niet over te stappen omdat KPN de prijzen verhoogt heeft, die 12 euro per jaar extra zullen voor veel mensen het probleem niet zijn. Echter is KPN een vrij dure provider en betaald u hier vaak een stuk meer dan bij andere providers die vaak meer snelheid kunnen leveren (zie bijvoorbeeld de uitleg boven de postcode check). De keus is aan u, maar door over te stappen kunt u makkelijk en snel veel geld besparen!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U