Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

KPN wilt 4G gebruiken als ‘vast’ internet

KPN is op dit moment bezig met tests om te onderzoeken of 4G gebruikt zou kunnen worden als vast internet voor plaatsen waar geen snel internet beschikbaar is en het niet zo interessant is om op die plekken in een glasvezel/kabel/beter adsl netwerk te investeren. Dit zijn vaak gebieden waar weinig mensen wonen en redelijk ver van een centrale afliggen. De provider wilt zelfs alles in 1 pakketten op deze manier aanbieden. Dus ook TV! Dit is erg interessant aangezien de plekken waar KPN nu op doelt vaak plekken zijn waar digitale TV niet echt beschikbaar is doordat de internet verbinding te weinig bandbreedte en snelheid heeft. Hierdoor zijn de mensen in het buiten gebied vaak aangewezen op satelliet tv.

Welke snelheden zouden beschikbaar kunnen komen?

Op dit moment is het vaak zo dat de internet snelheden gelimiteerd zijn op 8 mb. Echter komt het ook vaak voor dat deze limiet nog lager ligt omdat de verbinding anders te onstabiel zou worden. KPN geeft aan dat het binnen enkele maanden een landelijk 4G netwerk heeft welke ook in het buitengebied beschikbaar is. Op dit moment biedt het 4G netwerk snelheden tot 50 mb down en 10 mb up. Dat is dus een heel verschil tegenover 8 mb maximaal! De uiteindelijke snelheden van deze abonnementen zijn nog niet bekend, de testen beginnen nu pas en zullen ongeveer een half jaar duren. Behalve dat er nog getest moet worden is het ook nog niet zeker of deze pakketten er wel gaan komen. Twijfelt u om over te stappen op een andere provider? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U