Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Scarlet heet nu Stipte!

Scarlet bestaat al vele jaren (vanaf 1992) maar is niet echt bekend bij het grote publiek, Scarlet adverteert niet zo veel als zijn concurrenten en is daardoor vrij onbekend. Echter heeft Scarlet vorige week vrijdag besloten zijn naam te veranderen naar Stipte. Ze hebben besloten om de naam te veranderen omdat ze hun koers wijzigen en hun naam beter willen laten aansluiten bij hun interactief aanbod.

Wat Stipte vooral interessant maakt is dat ze veel aanbieden voor relatief weinig geld. Zo bieden ze bij hun interactieve tv pakketten maar liefst 122 zenders aan, waarvan er veel in HD zijn! De meeste concurrenten zitten op ongeveer 60 zenders in het basis pakket en als men meer zenders wilt dient men er flink voor bij te betalen.

Wilt u weten of Stipte bij u beschikbaar is? Vul dan de postcode check in.

Stipte niet beschikbaar?

Ook als Stipte niet beschikbaar bij u is kan het verstandig zijn om over te stappen. Niet alleen om goedkoper uit te zijn, maar ook om sneller internet, meer tv zenders en interactieve tv te krijgen! Veel providers doen er moeilijk over om huidige klanten gebruik te laten maken van hun nieuwe abonnementen aangezien u daar vaak goedkoper mee uit bent en er in sommige gevallen nieuwe apparatuur bij u geïnstalleerd dient te worden, die vaak voor uw rekening komen. Door over te stappen naar een andere provider krijgt u deze apparatuur vaak met grote kortingen of gratis! Door over te stappen gaat u er dus vrijwel altijd op vooruit. Als u bovenstaande postcode check doet ziet u meteen wat het goedkoopste voor u is.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U