Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Snel internet

Snel internet wordt steeds populairder. Steeds meer gebeurd via het internet. TV kijken en bellen gaat bijvoorbeeld bij de meeste huishoudens al over het internet. Snel internet biedt ook meer mogelijkheden, door snel internet zijn veel streaming diensten beschikbaar, bijvoorbeeld Netflix en interactieve TV. Maar wat is nu precies snel internet? En hoe kom ik aan snel internet?

Wat is snel internet?

snel internetSnel internet is volgens ons vanaf 20 mb download. Vrijwel alle aanbieders bieden standaard 20 mb download aan. Natuurlijk bieden deze providers ook langzamer internet aan, wat uiteraard ook goedkoper is. Deze lagere snelheden zijn in principe ook genoeg, maar we willen u aanraden om niet onder de 8 mb download te gaan, het netwerk wordt dan al snel sloom als er HD content gestreamd wordt. Mocht u opzoek zijn naar een goedkoop internet abonnement dat ook nog eens snel is dan raden wij u het Tele2 20 mb internet pakket aan. Dit pakket is het goedkoopste internet pakket en biedt ook nog eens 20 mb aan download snelheid!

Het internet zal de komende jaren alleen maar sneller worden. Zo is KPN zijn netwerk aan het verbeteren waardoor de meeste ADSL abonnementen een snelheidsupgrade kunnen krijgen. Daarnaast zijn de kabelaars, UPC en Ziggo ook al tijden bezig om hun snelheden steeds maar weer te verhogen. UPC biedt zo al 200 mb download snelheid over hun kabel netwerk aan en verwacht dit te kunnen verhogen naar 500 mb op relatief korte termijn!

Wie bieden er snel internet aan?

Mocht u het internet normaal gebruiken dan is 20 mb download ruim voldoende. Mocht dit het geval zijn dan raden wij u het Tele2 20 mb internet pakket aan. Mocht u meer snelheid zoeken dan kunt u kiezen tussen andere pakketten. Mocht u bijvoorbeeld 50 mb download snelheid willen dan kunt u nog bij de meeste providers terecht. Maar mocht u meer snelheid willen dan komt u al snel op glasvezel internet uit of bij een van de kabelaars: UPC en Ziggo.

Welk pakket u het beste kunt kiezen is moeilijk te zeggen. Het hangt er eigenlijk helemaal vanaf wat er op uw locatie beschikbaar is. Zo zijn er nog veel plaatsen in Nederland waar geen glasvezel beschikbaar is. Als u dan hogere snelheden dan 50 mb wenst te hebben komt u al snel uit op Ziggo of UPC. Voor lagere snelheden kunt u kiezen tussen vrijwel alle providers, zoals Telfort, Tele2 en Online. Mocht u echter voldoende hebben aan 20 mb (de meeste mensen hebben hier ruim genoeg aan) dan raden wij u het Tele2 20 mb internet pakket aan omdat deze het goedkoopste is. Verder is het ook afhankelijk van welke extra's u wilt. Wilt u er bijvoorbeeld TV en bellen bij dan dient u te kijken naar alles in 1 pakketten. Door internet bellen en TV samen te voegen in 1 pakket kunt u kosten besparen. Sneller internet krijgen is in principe niet zo moeilijk, het enige probleem is vaak dat er zoveel aanbod is dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Om te testen welke snelheid u nu hebt kunt u klikken op Hoe snel is mijn internet?

Om deze tekst eventjes samen te vatten hebben wij onderstaande opgesomd voor u:

  • Ik gebruik het internet normaal: email – surfen en af en toe een film downloaden: u heeft aan 20 mb meer dan genoeg, wij raden u het Tele2 20 mb internet pakket aan – goedkoopste.
  • Ik download vaker films en stream veel video's – 50 mb moet zeker voor u voldoen.
  • Ik verplaats vaak grote bestanden over verschillende netwerken of ik download veel grote bestanden tegelijkertijd en snelheid is erg belangrijk – vaak voldoet 50 mb download hier ook, maar sneller internet is alleen mogelijk via glasvezel of via UPC en Ziggo

We hopen dat u door bovenstaande wat beter inzicht hebt gekregen welke snelheid u nodig heeft.

Overstappen op snel internet

Snel internet bestaat dus in vele vormen en maten. Echter is het belangrijk om te weten wat er op uw adres mogelijk is. Hierdoor raden wij u altijd aan om eerst een postcode check te doen. Een postcode check kunt u hier doen. Na het uitvoeren van deze postcode check ziet u meteen welke snelheden en welke providers er beschikbaar zijn. Hierna kunt u makkelijk de pakketten vergelijken en een pakket kiezen dat bij u past. Mocht u willen overstappen op sneller internet dan raden wij u aan om dat via Breedbandwinkel te doen. Breedbandwinkel is namelijk altijd de goedkoopste en geeft u altijd minimaal 10 euro extra korting. Breedbandwinkel is ook altijd goedkoper dan via de provider zelf bestellen! Met Breedbandwinkel is overstappen op een snel internet abonnement zo geregeld!

[maxbutton id=”13″]

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U