Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Steeds meer glasvezel aansluitingen

Er zijn steeds meer glasvezel aansluitingen in Nederland! Op dit moment zijn 10% van de internet aansluitingen glasvezel aansluitingen, dit zijn zo'n 680.000 aansluitingen. Naast dat er steeds vaker glasvezel internet beschikbaar is zijn de glasvezel abonnementen ook een stuk aantrekkelijker geworden. Zo betaald men vaak niks extra's meer voor een glasvezel abonnement ten opzichte van een ADSL of VDSL abonnement. Vaak is het ook zo dat als men een ADSL/VDSL pakket besteld waar ook glasvezel beschikbaar is er automatisch een glasvezel abonnement geleverd wordt met een gratis upgrade van de upload snelheid. Waardoor glasvezel dus steeds aantrekkelijker is!

Wilt u weten of u over kunt stappen op glasvezel internet? Vul dan aub de postcode check in en u ziet meteen wat de mogelijkheden zijn.

Ook als er geen glasvezel bij u beschikbaar is kan het erg interessant zijn om eens te kijken wat er allemaal mogelijk is op uw adres qua internet abonnementen. Vaak kunt u een flink bedrag besparen door alleen maar over te stappen! Vaak is het ook zo dat u niet alleen geld kunt besparen door over te stappen, maar het kan ook zo zijn dat u er qua optie's op vooruit gaat. Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld sneller internet of meer tv zenders.

Veel mensen betalen te veel voor hun internet

Te weinig mensen beseffen dat ze elke maand een flink bedrag moeten betalen voor hun internet, tv en telefonie. Om hierop te kunnen besparen raden wij u aan om zodra uw contract afloopt te gaan vergelijken. Hierdoor weet u meteen of u geld kunt besparen op uw internet en hoeveel. Door vaak over te stappen bent u het goedkoopste uit, aangezien veel providers erg aantrekkelijke welkomsaanbiedingen hebben. Dit zijn exclusieve acties die alleen voor nieuwe klanten zijn, als u dus al jaren een trouwe klant bent van deze provider heeft u pech en mag u dus elke maand een flink stuk meer betalen dan nieuwe klanten. Hierdoor is overstappen vaak erg interessant omdat het voorkomt dat u jarenlang veel te veel betaald.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U