Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Steeds meer stadscentra krijgen gratis wifi

Steeds meer steden krijgen gratis wifi in de binnenstad. Zo is bijvoorbeeld de gemeente Utrecht bezig met plannen ervoor. Dit wifi netwerk zou aangelegd moeten worden door het bedrijf Citywireless BV. Ook aan de andere kant van het land wordt er getest met gratis wifi netwerken voor de binnenstad. Zo is bijvoorbeeld de gemeente Sittard-Geleen ook bezig met de ontwikkeling van een gratis wifi netwerk in hun binnen steden. Dit word uitgevoerd door Ziggo. Hierbij bouwt Ziggo de bestaande straatkasten om tot wifi hotspot. Een dergelijke straatkast heeft dan een bereik van ongeveer 100 meter. Sittard heeft 17 van dergelijke kasten en Geleen 11 waardoor er dus een vrij groot gebied dekking krijgt. Uiteraard zijn dit niet de enige gemeentes die ermee bezig zijn. Veel gemeentes zijn al druk aan het testen met gratis wifi netwerken en willen hier dan ook vooral winkelend publiek van laten profiteren. Dit is vooral handig voor buitenlandse bezoekers, aangezien roaming nog steeds erg duur is.

Het gratis wifi netwerk dat de gemeentes gaan aanleggen zal alleen in de binnensteden beschikbaar zijn. Hierdoor dien je zelf dus toch nog een internet verbinding thuis te hebben en kun je niet meeliften met het gratis netwerk. Maar vind je dat je veel te veel betaald voor je internet? Doe dan onderstaande postcode check om te controleren of je ook echt wel te veel betaald. Wij vergelijken alle providers en alle abonnementen die beschikbaar zijn op je adres, zo vinden wij altijd de goedkoopste oplossing en zijn wij altijd het goedkoopste. Ook goedkoper dan de providers zelf!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U