Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Tele2 internet

Tele2 internet wordt, net zoals Online internet en andere wat kleinere providers, steeds populairder. Tele2 is behalve bekend om zijn internet, bekend om veel meer zaken, zoals bijvoorbeeld telefonie. Tele2 internet is erg innovatief. Zo was bijvoorbeeld Tele2 de eerste virtuele provider in Nederland (mobiele telefonie). Daarnaast was Tele2 ook de eerste aanbieder die een triple play pakket op de markt bracht in Nederland, internet, bellen en tv in 1 pakket.

Inmiddels is Tele2 internet steeds bekender. De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed te noemen. Tele2 staat sterk in de markt met een eigen landelijk dsl netwerk en ook komt er steeds meer Tele2 glasvezel internet beschikbaar door het hele land. Daarnaast is Tele2 ook actief in veel meer landen, zoals in Belgie en Luxemburg.

Waarom overstappen op Tele2 internet

  • Het goedkoopste internet
  • Erg goede en snelle service
  • Tele2 helpt u gratis met overstappen
  • Gratis gebruik van draadloos modem
  • Producten van Tele2 hebben veel opties en zijn uit te breiden (sneller internet, meer zenders etc, vrijwel alles kan simpel via Mijn Tele2 geregeld worden)
  • Makkelijk zelf te installeren (monteur is ook mogelijk, maar tegen bij betaling)

Bij Tele2 internet kunt u goedkoop een snel en betrouwbaar internet pakket afsluiten. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een pakket te nemen met behalve internet, ook telefoon en tv. Dit is vaak goedkoper en geeft u in geval van problemen een centraal aanspreekpunt. De Tele2 Klantenservice staat u graag te woord. Met Tele2 contact opnemen is erg makkelijk en kan op meerdere manieren.

Hoe kan ik overstappen op Tele2 internet?

Overstappen op internet van Tele2 Nederland is erg makkelijk! Net zoals het werkt bij alle andere providers kan het binnen een paar minuten geregeld zijn. Wilt u overstappen? Klik dan hier.

tele2-internet

Kort samengevat heeft Tele2 internet de volgende voordelen:

  • Goedkoop
  • Goede service
  • Snel internet
  • Makkelijk en snel overstappen

Klik hier om meer te weten te komen over Tele2 internet of over hoe u kunt overstappen!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U