Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Tele2 verlaagt prijzen en voegt HD zenders toe!

Tele2 heeft vandaag haar internet pakketten herzien, zo zijn onder andere de prijzen verlaagd! Tele2 staat al bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding maar is nu dus nog goedkoper! Zo heeft u al een alles in 1 pakket de eerste 12 maanden voor slechts 15 euro per maand!

Naast de prijswijziging in de abonnementen zijn de extra opties ook in prijs verlaagt. Wilt u bijvoorbeeld 40 Mb internet ipv 20 Mb, dan betaald u slechts 2 euro per maand extra. Snel internet is zo dus erg betaalbaar! Ook de tv zender pakketten zijn in prijs gedaald, zo is Fox sports de eerste 6 maanden gratis.

Ook zijn de meeste alles in 1 pakketten nu standaard met interactieve tv, zo kunt u dus nog meer uit uw tv halen. Nu is ook programma gemist tot 10 dagen terug inbegrepen in uw alles in 1 pakket. Wilt u de precieze details weten van de wijzigingen dan willen wij u verzoeken om hier te klikken.

Ik wil overstappen op Tele2

Tele2 was al vaak de goedkoopste provider op de meeste adressen. Door deze prijswijziging is Tele2 vrijwel altijd het aller goedkoopst. Voorbeeldje van de prijs wijziging: Normaal koste een alles in 1 pakket van Tele2 365 euro per jaar. Door de wijziging gaat er 72 euro vanaf en betaald u dus nog maar 293 euro per jaar! Dat is een daling van ongeveer 20%!

Voor veel mensen bood het oude Tele2 pakket net te weinig, veel mensen hebben behoefte aan HD tv zenders en/of interactieve TV. Nu Tele2 dit standaard in zijn alles in 1 pakketten heeft zitten is Tele2 erg interessant! Tele2 bood altijd al erg veel internet snelheid voor zijn prijs en doordat er nu ook HD zenders bij zitten is dit misschien wel het meest interessante internet abonnement van dit moment!

Als u wilt overstappen naar Tele2 dan willen wij u vragen om de postcode check boveaan deze pagina te doen. Wij geven u een 100% laagste prijs garantie, u bent dan altijd goedkoper uit dan elders, inclusief bij de provider zelf!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U