Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Tele2 wilt haar snelheid gaan verhogen

tele2-middlesizeTele2 wilt de komende jaren de snelheden die ze aanbieden verhogen. Dit om interactieve TV diensten aantrekkelijker en toegankelijker te maken. Dit is goed nieuws aangezien Tele2 nu al het goedkoopste internet levert van Nederland! Met deze plannen om de komende jaren de snelheid van hun internet te gaan verhogen worden ze alleen nog maar interessanter! Tele2 internet gaat nog meer samen werken met KPN om de snelheden te kunnen verhogen. KPN heeft ook aangekondigd om hun netwerk te gaan upgraden. Door upgrades aan hun VDSL netwerk zijn hogere snelheden over langere afstanden mogelijk zonder dat de ruis toeneemt. Deze upgrade van KPN betekend dat veel meer partijen in principe sneller internet aan kunnen bieden als ze gebruik maken van het KPN VDSL netwerk. Voorbeelden van dergelijke aanbieders zijn bijvoorbeeld Telfort internet en Online internet.

Tele2 verwacht in 2014 dat bij meer dan 45% van haar klanten een minimale download snelheid van 30 Mb aanwezig is, in 2015 moet dat oplopen tot 70%. Dit is erg interessant omdat de meest verkochte pakketten voor internet rond de 10-20 Mb zitten.

Tele2 biedt op dit moment al interactieve TV voor zowel DSL klanten als glasvezel internet klanten maar nu is dat nog via 2 verschillende partijen. Voor DSL klanten verzorgd Tele2 het zelf, glasvezel klanten krijgen interactieve TV via Glashart. Door in de toekomst een eigen interactieve tv platform voor glasvezel te hebben wilt Tele2 zich meer onderscheiden van de andere glasvezel aanbieders.

Klant worden van Tele2

Zolang u ziet gaat Tele2 de minimum snelheden van hun abonnementen in de toekomst waarschijnlijk verhogen. Dat is goednieuws omdat Tele2 een prijsvechter is en er erg trots op is dat ze het goedkoopste internet van Nederland leveren. Hierdoor zal de snelheidsverhoging geen of nauwelijks effect hebben op de prijzen. Daarom is het ideaal om over te stappen op Tele2 internet. Mocht u willen overstappen op Tele2 internet dan raden wij u aan om dat via deze link (klikken) te doen. Dit omdat u zo minimaal 10 euro extra korting krijgt dan dat u normaal via de provider zelf besteld.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U