Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

T-Mobile verkoopt Online aan Canal digitaal

T-Mobile gaat hun vaste internet provider Online verkopen aan Canal digitaal. Het overname bedrag is onbekend. Online is de laatste jaren vaker van eigenaar en naam veranderd, zo heeft de provider onder andere de namen Wanadoo en Orange gehad. Het is nog onduidelijk of Online nu weer van naam gaat veranderen en wat de toekomst plannen van Canal digital ermee zijn. Het is wel duidelijk dat in het begin Online naast Canal digitaal blijft bestaan, er veranderd dus in het begin vrijwel niks.

Online heeft op dit moment zo'n 270 000 klanten waardoor Canal digitaal die eigenlijk pas sinds kort actief is op de internet markt meteen een groot aantal klanten krijgt. Canal digitaal is vooral bekend om zijn satelliet tv.

Dat Canal digitaal kiest om de provider Online over te nemen is niet heel vreemd. Deze 2 providers zijn in het verleden vaker samenwerkingen aangegaan. Zo bood Canal digitaal internet en bellen via Online aan voordat ze het netwerk van Telfort gingen gebruiken om deze diensten aan te bieden. Wat er nu precies gaat gebeuren met deze samenwerking is ook onduidelijk. De kans bestaat dat alles straks over het Online netwerk gaat in plaats van het Telfort netwerk.

De verkoop is overigens nog niet helemaal rond, de toezichthouder ACM moet bijvoorbeeld nog toestemming geven.

Overstappen?

Als Online of Canal digitaal klant is er eigenlijk geen reden om over te stappen op een andere provider. Het is daarnaast ook nog steeds mogelijk om over te stappen op Online en Canal digitaal met een leuke korting en leuke aanbiedingen!

Overstappen doet u het makkelijkste en goedkoopste bij ons! U kunt bovenaan deze pagina de postcode check uitvoeren en wij zoeken meteen uit wat voor u het goedkoopste is.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U