Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

UPC (en ziggo?) gaat gratis WIFI in buitenland aanbieden

UPC heeft een overeenkomst met het Amerikaanse Comcast gesloten over het gebruik van hun wifi hotspots. Hierdoor is het voor UPC (en mogelijk ook Ziggo als de overname doorgaat) mogelijk om vanaf volgend jaar gratis gebruik te maken van de ruim 3 miljoen wifi spots in Amerika. Ook andere wifi spots die onder het moeder bedrijf van UPC vallen, bijvoorbeeld van de Belgische provider Telenet, komen beschikbaar voor UPC klanten. Hierdoor komen er flink wat extra plaatsen waar gratis gebruik kan worden gemaakt van de wifi spots.

Wilt u weten of UPC beschikbaar is bij je? Doe dan de onderstaande postcode check.

Op dit moment biedt UPC zo'n 500 000 wifi spots verdeelt over Nederland. In het onderstaande plaatje zie hoe de wifi spots van UPC verdeelt zijn.

upc-wifispots

Wifi spots hebben onder andere als voordeel:

  • Op meer dan een half miljoen plekken in Nederland gratis WIFI!
  • Gebruik minder data uit je mobiele databundel, waardoor je ook kunt besparen op uw mobiele telefoon abonnement!
  • Veilige en betrouwbare verbindingen.
  • 1x Inloggen en u kunt gebruik maken van alle aangesloten WIFI spots!

WIFI spots zijn erg handig. Op veel plekken is er wel een wifi spot beschikbaar waardoor u geen of nauwelijks meer uw mobiele databundel hoeft te gebruiken. Zeker als straks UPC en Ziggo samen gaan is er een landelijk dekkend netwerk van Wifi spots!

Laagste prijs garantie op UPC en andere abonnementen

Wil je altijd er zeker van zijn dat je je gekozen abonnement het goedkoopste afgesloten hebt? Dan willen we je aanraden om de postcode check hierboven uit te voeren. Door via de postcode check hierboven je abonnement uit te zoeken krijg je een 100% laagste prijs garantie. Hierdoor ben je dus altijd goedkoper uit dan elke andere vergelijkingssite en zelfs ook nog goedkoper dan dat de providers zelf aanbieden!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U