Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

UPC plaatst per ongeluk toch 60.000 nummers in telefoongids

UPC heeft per ongeluk de nummers van ongeveer 60.000 klanten gepubliceerd in zowel de digitale als de papieren versie van de telefoongids. Het gaat hier om klanten die tussen januari 2011 en 28 mei 2014 hun abonnement hebben gewijzigd. Heeft u dus uw abonnement gewijzigd in deze periode en had u een anoniem nummer aangevraagd? Dan is de kans aanwezig dat u te vinden bent geweest in de telefoongids. UPC heeft inmiddels deze nummers weer geheim gemaakt. Echter heeft u eerst een anoniem nummer aangevraagd en dit later gewijzigd in een publiek nummer? Dan bestaat er de kans dat het nummer weer opnieuw op geheim gezet is. Mocht u te vinden zijn (geweest) dan krijgt u ook nog van UPC een brief/email met uitleg. U kunt van UPC gratis een nieuw nummer krijgen.

Helaas komt dit probleem bij meerdere providers voor, zo had Vodafone ongeveer 90 000 nummers in de telefoongids vermeld die er niet in mochten en klanten die aangegeven hadden wel in de telefoongids te willen komen kwamen er niet in te staan.

Opzoek naar een goedkoper internet abonnement?

Bent u opzoek naar een nieuw internet abonnement dat goedkoper en sneller is? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie over het vinden van een goedkoop internet abonnement.

Overstappen is totaal niet moeilijk en kan u veel geld besparen! Elke maand. Als u via ons besteld geven wij u een gratis overstap service en geven wij u een laagste prijs garantie!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U