Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

UPC verhoogt internet snelheden nieuwe klanten

Vanaf morgen (woensdag 4 september) zal UPC zijn snelheden verhogen voor nieuwe klanten. Bestaande klanten kunnen ook gebruik maken van de nieuwe prijzen en snelheden maar dienen dan wel een nieuw jaar contract af te sluiten.

Vrijwel alle producten gaan erop vooruit en veel producten worden goedkoper. Zo wordt het alles in 1 power abonnement 7,50 euro per maand goedkoper en kost nu 50 euro per maand, de snelheid gaat van 100 naar 120 mbs. Het wordt dus sneller en goedkoper! Hierdoor wordt UPC een beter alternatief voor glasvezel internet.

Een ander pakket dat wijzigingen krijgt is het basis pakket. Deze gaat er qua snelheid op vooruit, van 30mbs naar 50 mbs. En krijgt nieuwe zenders en nieuwe hd zenders. De prijs blijft voor dit basis pakket het zelfde, 40 euro per maand.

Opvallend is de verhoging van het Alles in 1 extra power pakket. Deze verdubbelt zijn snelheid van 100 mbs naar 200 mbs! En krijgt er ook nog extra zenders en hd zenders bij. Ook hier blijft de prijs het zelfde.

Ook in de toekomst werkt UPC er hard aan om zijn snelheden nog verder te kunnen verhogen, er zijn nu namelijk al testen om snelheden van 500 mbs aan te gaan bieden!

Hoe kan ik overstappen op UPC?

Door deze wijzigingen wordt UPC stukken goedkoper en een beter glasvezel alternatief. Hierdoor is het interessant om over te stappen op UPC en door de testen op 500 mbs is UPC ook in de toekomst erg interessant. Ook is door deze snelheden UPC ideaal als glasvezel internet alternatief. Mocht u dus geen glasvezel kunnen krijgen maar wel UPC en u wilt snel internet? Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt (u heeft ook geen andere opties om zo'n snel internet te krijgen dan te kiezen voor UPC / Ziggo internet).

Als u wilt overstappen raden wij u aan om dat via de grootste internet vergelijk site van Nederland te doen, deze site biedt u namelijk altijd de beste acties en prijzen en geeft altijd minimaal 10 euro extra korting en is hierdoor dus ALTIJD goedkoper dan via de provider zelf.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U