Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

UPC verhoogt uploadsnelheid

Een hogere uploadsnelheid houdt in dat u via uw internetverbinding sneller gegevens vanaf uw computer op een server kunt plaatsen. Een hoge uploadsnelheid wordt in de toekomst steeds belangrijker. Dit komt met name doordat er steeds meer mensen gebruik maken van het online opslaan van gegevens. Dit wordt cloud computing genoemd. Daarnaast is er opkomst van glasvezelaansluitingen met symmetrische snelheden waarbij de hoogte van de uploadsnelheid en downloadsnelheid gelijk zijn. Voor UPC een reden om een hogere uploadsnelheid in de toekomst te overwegen.

Bij wijze van een proef heeft UPC de uploadsnelheden van ongeveer 1.000 klanten dan ook verhoogd. De meeste van deze klanten hebben een zogenaamd ‘Extra Power’-abonnement, met 10 Mb uploadsnelheid en 200 Mb downloadsnelheid. Wanneer zij hun modem resetten is hun uploadsnelheid verdubbeld naar 20 Mb.UPC bevestigt dat deze aanpassing bedoeld is als test en loopt tot augustus. Op dit moment is er geen mogelijkheid om bij UPC een abonnement af te sluiten met een hogere uploadsnelheid dan 10Mb. Wanneer blijkt dat er veel gebruik zal worden gemaakt van de hogere snelheid, overweegt UPC dan ook om de abonnementen aan te passen. Dit is enigszins verrassend, aangezien UPC de uploadsnelheid van klanten vorig jaar september juist verlaagde naar 10Mb.

Overstappen naar andere provider

Wanneer u een hogere uploadsnelheid wenst kan het handig zijn om uw huidige internetabonnement eens onder de loep te nemen. Een betere klantenservice en natuurlijk een lagere prijs zijn daarnaast goede redenen om een overstap te overwegen.Wanneer u wenst over te stappen naar een abonnement bij UPC (of een andere provider), kunt u gebruik maken van de overstapservice. Wanneer u een internetabonnement heeft, huidige provider meedoet aan deze service en het abonnement wordt aangevraagd op het zelfde adres, kunt u gebruik maken van deze extra service.

Gratis overstap en 100% laagste prijsgarantie!

Gratis overstappen

Onze partner Breedbandwinkel biedt een gratis overstapservice aan. Als u via onze partner bestelt krijgt u deze gratis overstapservice maar ook een 100% laagste prijsgarantie! Als u niet via ons en onze partner wilt bestellen dan kunt u de volgende 5 simpele stappen volgen om toch zo makkelijk mogelijk over te stappen op uw nieuwe abonnement:

   Ga uw huidige abonnement na en kijk naar de contractuur. Wanneer uw contract nog niet is afgelopen is het raadzaam het nieuwe contract in te laten gaan op de einddatum van het bestaande contract. Zo voorkomt u onnodige kosten.
   Een nieuw abonnement bestellen bij een andere aanbieder. Hierna ontvangt u een bevestigingsbrief van het afsluiten van een nieuw abonnement.
   Zeg uw huidige abonnement op. Dit doet u zelf en pas na het ontvangen van de bevestiging van het nieuwe contract. Hierin staat immers de opleverdatum zodat u exact weet wanneer u het huidige abonnement wenst op te zeggen.
   Het installeren van het nieuwe abonnement. Dit kan u laten doen via een monteur, maar ook eigenhandig wanneer u een doe-het-zelf pakket heeft besteld.

Wilt u gebruik maken van de Breedbandwinkel overstap service en de 100% laagste prijsgarantie? Vul dan hieronder de postcode check in. Dit kan ook als u niet over wilt stappen op UPC, wij vergelijken voor u alle abonnementen van alle providers!

100% laagste prijsgarantie

Wanneer u via ons een overstap aanvraagt, kunnen wij u de 100% laagste prijsgarantie bieden. U wenst immers geld te besparen in plaats van extra kosten te maken. Een overstap kan een voordeel bieden van enkele honderden euro’s op jaarbasis!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U