Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Vaste telefonie via de mobiele telefoon?

Veel mensen vinden een vaste telefoon steeds nuttelozer worden, we zijn vrijwel allemaal altijd bereikbaar via de mobiele telefoon. De providers merken dit ook en zijn bezig met de mogelijkheid om vaste telefonie te gebruiken op de mobiele telefoon. Zo heeft KPN bijvoorbeeld vandaag een android app uitgebracht die het mogelijk maakt om via de KPN internet verbinding bij u thuis (wifi) te bellen en gebeld te kunnen worden op uw mobiele telefoon. Door deze app hoeft u in principe geen vaste telefoon meer te hebben.

Ook andere providers zijn bezig met een dergelijke app, zo is bijvoorbeeld UPC van plan om aan het einde van dit jaar een dergelijke app uit te brengen. We verwachten zelf dat ook andere providers hiermee zullen komen op korte termijn.

Echter zitten er ook nadelen aan deze app, zo is het grootste nadeel dat u verbonden moet zijn met uw thuis netwerk. Dit omdat u zo over uw eigen abonnement bij KPN kunt bellen en KPN er zeker van is dat u het bent. U kunt dus op dit moment de app niet gebruiken als u niet thuis bent, wat dus in principe een groot nadeel van de app is. Voordeel is wel dat bellen via de ‘vaste' lijn meestal goedkoper is dan de kosten die de mobiele providers rekenen, al hoe wel er natuurlijk steeds meer onbeperkt bellen abonnementen komen.

Wat ons betreft is dit een leuk concept echter komen de providers hier een beetje laat mee. Zo biedt bijvoorbeeld Vodafone bijna bij alle abonnementen gratis bellen naar Nederlandse nummers waardoor er geen voordeel is om via de vaste lijn te bellen. Nadeel van deze methode is dat u geen vast telefoon nummer kunt gebruiken maar vast zit aan uw mobiel nummer. Er zijn echter ook VOIP providers die wel een vast en regionaal nummer aan kunnen bieden en die ook nog eens een app hebben om er via te bellen, ook via 3g! Met deze providers hoeft u dus niet thuis te zijn om uw vaste nummer te gebruiken en de kosten van de vaste lijn te gebruiken, enige vereiste is dat u internet hebt. Een voorbeeld van een dergelijke provider is bijvoorbeeld Cheapconnect.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U