Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Welke gevolgen heeft een eventuele overname van KPN op de internet abonnementen?

Het Mexicaanse América Móvil (AMX) heeft een bod gedaan op de aandelen van KPN. Op dit moment bezit AMX al 28% van KPN. Of een eventuele overname van KPN doorgaat is afhankelijk van de aandeelhouders van KPN.

Welke gevolgen kan de overname hebben?

In principe worden er weinig gevolgen van de overname verwacht. Verwacht wordt dat AMX KPN (en alle bijbehorende bedrijven zoals E-Plus) gaat gebruiken om een betere positie te krijgen op de Europese markt. E-Plus is een Duitse provider en Duitsland is Europa's grootste mobiele markt. Het is dus erg interessant om KPN en de dochters over te nemen.

Als KPN overgenomen wordt zal er in principe voor de klanten weinig veranderen. KPN zal misschien wat groter worden, wat meerdere gevolgen kan hebben: of het wordt duurder (minder concurrentie) of het wordt goedkoper omdat het een groter bedrijf is en dus schaalvoordelen heeft. Daarnaast wordt ook verwacht dat de reorganisaties worden doorgezet.

Wat verandert aan het internet van KPN?

Het internet van KPN zal vrijwel niet veranderen. Het bedrijf wordt gewoon overgenomen en zal gewoon doorgaan na de overname. AMX heeft er belang bij om KPN te behouden en uit te breiden. U kunt dus nog gewoon een internet abonnement bij KPN afsluiten zonder problemen. We verwachten ook niet veel wijzigingen in de pakketen aangezien het AMX vooral te doen is om de (mobiele) telefonie afdeling van KPN.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U