Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Welke snelheid internet heb ik?

Veel mensen weten niet wat de internet snelheid betekend die bij de abonnementen staat. Om het wat duidelijker te maken en om het mogelijk te maken om de huidige snelheid met de beloofde snelheid te vergelijken of de huidige snelheid met de snelheid van een nieuw internet abonnement te vergelijken hebben wij onderstaande meter geplaatst. Mocht u deze meter niet zien installeer dan flash.

Als u hierboven op begin test klikt zal een snelheidsmeting gedaan worden. Houd hierbij wel rekening ermee dat zaken die zwaar internet gebruiken uitgezet dienen te worden. Denk hierbij aan downloads, usenet, bittorent, streaming maar ook tv kijken (alleen als u een internet over IP abonnement heeft). Het kan handig zijn om op meerdere momenten op de dag dit te testen, vaak is het internet op drukke tijden wat langzamer dan op de rustigere uren.

Nu u uw snelheid getest hebt kunt u dit vergelijken met wat uw aanbieder belooft. Het is normaal dat de snelheid die u uitkrijgt uit deze test lager ligt dan de snelheid wat uw ISP aanbiedt. Dit omdat de snelheid afhankelijk is van onder andere de afstand tot de centrale. Het kan ook zijn dat de snelheid lager ligt doordat de bekabeling bij u in huis niet helemaal in orde is, in dat geval kan de ISP er niks aan doen en dient u het zelf op te lossen.

Ik wil sneller internet

Sneller internet is niet altijd mogelijk. Bijvoorbeeld doordat u al het snelste internet heeft, er een limiet zit op uw lijn omdat u bijvoorbeeld in het buiten gebied woont etc. Sneller internet vind u altijd het goedkoopste op deze site. Op die site kunt u kiezen tussen alle providers en alle pakketten van die providers. Als u de postcodecheck invult ziet u meteen welke pakketten en welke snelheden er mogelijk zijn. Wij raden u deze site aan omdat dat de makkelijkste site is die ook nog eens altijd het goedkoopste is met minimaal altijd 10 euro extra korting! Als u sneller internet wilt is het vaak verstandig om als u ADSL hebt over te stappen op glasvezel internet of kabel internet van bijvoorbeeld Ziggo internet.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U