Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Ziggo internet

ziggo-internetZiggo internet is een van de populairste providers. Ziggo internet is niet alleen bekend om zijn internet maar vooral omdat het de grootse tv aanbieder is in Nederland. Ziggo internet is samen met UPC internet vrijwel de enige die actief zijn als kabel aanbieders. Echter zijn UPC internet en Ziggo internet geen concurrenten van elkaar omdat ze een geografisch gescheiden netwerk hebben. Mocht u bijvoorbeeld kabel internet willen hebben en is Ziggo niet beschikbaar? Kijk dan eens naar UPC. Ziggo bestaat eigenlijk pas sinds mei 2008, waar het onstaan is door een fusie tussen @Home, Casema en Mulitkabel. In deze periode zijn er veel klanten geweest die problemen hadden met Ziggo internet. Dit omdat de fusie niet geheel vlekkeloos verliep. Ook waren er bijvoorbeeld klachten over de klantenservice, dat men veel te lang in de wacht moest staan. Inmiddels zijn deze problemen er vrijwel niet (alle providers hebben af en toe hun problemen aan hun netwerk) en is overstappen op Ziggo internet geen probleem.

Waarom kiezen voor Ziggo internet?

Ziggo internet brengt zo zijn voordelen met zich mee. We zullen er hier enkele noemen.

  • Samen met UPC vrijwel de enige die kabel internet bieden
  • Zeer snel internet mogelijk via kabel. Geen glasvezel beschikbaar maar toch snel internet? Dan is kabel internet een goede oplossing!
  • Een van de grootste providers
  • Eigen kabelnetwerk
  • Veel mogelijkheden qua pakketten en zenders
  • Relatief goedkoop voor de snelheden die ze bieden
  • Ziggo WifiSpots, landelijk dekkend wifi netwerk!
  • Nog veel meer

Vooral de Ziggo Wifispots zijn een interessant nieuw product dat Ziggo gratis aanbiedt aan zijn klanten. Met deze Wifispots kunt u vrijwel overal internetten via Wifi zonder dat u dus gebruik hoeft te maken van dure 3G netwerken. Mocht u meer willen weten over Wifispots bekijk dan onderstaand filmpje.

Hoe kan ik overstappen op Ziggo internet?

Overstappen op Ziggo internet stelt niks voor. Dit is even snel te regelen als bij elke andere provider. Als u op deze link klikt komt u uit op een site waar u internet providers kunt vergelijken. Hier kunt u ook Ziggo internet afsluiten. Het grootste voordeel van deze site is dat deze site altijd de goedkoopste optie voor u is. Deze site heeft vaak unieke acties en indien er geen acties zijn is deze site altijd minimaal 10 euro goedkoper dan overige aanbieders. Dit is dus ook goedkoper dan dat u direct bij de provider zelf afsluit!

ziggo-internet

Kort samen gevat is Ziggo internet een erg interessante partij. Echter is vaak glasvezel internet goedkoper dan kabel internet. Mocht u toch snel internet willen en geen glasvezel beschikbaar? Dan zijn Ziggo internet en UPC erg interessant. Deze hoge snelheden zijn vaak vergelijkbaar met glasvezel snelheden maar vaak iets duurder. Overstappen op Ziggo? Klik dan hier.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U