Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Ziggo mag overgenomen worden door moederbedrijf UPC

Vandaag is bekend geworden dat Liberty Global, moederbedrijf van onder andere UPC, Ziggo mag overnemen van de Europese Commissie. Eerder had Liberty Global al aangegeven dat als ze Ziggo overnamen de naam UPC kwam te vervallen als Ziggo verder gingen. Binnenkort is er dus door heel Nederland de diensten van Ziggo beschikbaar. Overigens dienen de aandeelhouders van Ziggo nog over de overname te stemmen, als minimaal 80% akkoord is met de overname is de overname een feit.

Nieuwe Ziggo pakketten

Dit bericht komt net voor de invoering van nieuwe Ziggo pakketten. Deze nieuwe Ziggo pakketten worden waarschijnlijk volgende week aangekondigd. Wat er vervolgens met de pakketten gaat gebeuren als de overname afgerond is, is niet bekend.

Overigens is de kans dat de mogelijkheden met de abonnementen door de overname van Ziggo groter worden groot. Ziggo heeft bijvoorbeeld maar een simpele tv kijk app, terwijl die van UPC uitgebreider is en het mogelijk maakt om vanaf iedere verbinding tv te kijken. Bij die van Ziggo kan dit alleen via de eigen Ziggo internetverbinding. Ook biedt UPC op dit moment snellere internet snelheden dan Ziggo, waardoor de kans aanwezig is dat Ziggo klanten een upgrade krijgen.

Wat gaat er gebeuren?

Wat er precies gaat gebeuren na de overname weet nog niemand. Overigens dienen de Ziggo aandeelhouders er eerst over te stemmen, als er niet minimaal 80% van de aandeelhouders mee akkoord is gaat de overname niet door.

Als er nieuwe Ziggo pakketten uitkomen zijn die uiteraard ook meteen via ons te bestellen. Als u de postcode check op de homepage uitvoert ziet u meteen welke pakketten er beschikbaar zijn. Wij bieden u een laagste prijs garantie.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U