Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Ziggo verhoogt prijzen!

Ziggo heeft besloten om per 1 maart de prijzen te gaan verhogen. Hierdoor zijn de meeste mensen nu een paar euro duurder uit dan voorheen. De meeste prijs verhogingen liggen tussen de 2 en 3 euro per maand.

Als u alvast de nieuwe prijzen wilt weten dan kunt u hier klikken.

Opvallend is dat niet alles in prijs stijgt, een aantal zenderpakketten worden namelijk goedkoper. Het gaat om deze zenderpakketten:

  • HBO
  • Film1
  • Sport1
  • Hindi
  • Gay lifestyle

De tarieven van telefonie stijgen ook, telefonie Z1 wordt met 1,55 euro verhoogd, de onbeperkt bellen pakketten worden een euro duurder en het starttarief gaat van 9 cent naar 10 cent. Meer informatie over deze prijsstijging kunt u vinden in het bovenstaande PDF document.

Reden voor prijsverhoging

Ziggo zegt dat de reden voor deze prijsverhoging de toegenomen kosten van investeringen zijn, hierdoor zou Ziggo genoodzaakt zijn om dit (deels) door te verrekenen aan hun klanten. Er zijn ook geruchten dat Ziggo aan het testen is met (veel) hogere snelheden, waardoor het kan zijn dat deze prijsverhoging hier een voorbereiding op is. Bij snelheidsverhogingen in het verleden was deze upgrade namelijk gratis en door van te voren de prijzen alvast te verhogen zouden ze misschien deze traditie vol kunnen houden, maar nogmaals, dit is slechts een gerucht.

Door deze prijsverhoging is Ziggo een stuk minder concurrerend met andere providers (bij sommige pakketten is de verhoging wel 5%). Echter kiezen veel Ziggo klanten vaak voor deze provider omdat het de enige mogelijkheid is voor snel internet. Glasvezel is helaas nog niet overal beschikbaar en ADSL/VDSL internet komt vaak maar tot 50 Mb. Hierdoor zijn de mensen die in bepaalde gebieden snel internet willen dus genoodzaakt om gebruik te maken van Ziggo. Mocht u geen hoge internet snelheden nodig hebben en bent u opzoek naar gewoon goed en goedkoop internet? Dan willen wij u aanraden om naar onderstaande providers te overwegen, deze providers zijn goedkoop en bieden goed en snel internet.

  • Vodafone
  • Tele2
  • Telfort
  • Online.nl

Mocht u willen weten welke providers er bij u beschikbaar zijn en wat er voor u het goedkoopste is? Dan willen wij u vragen om een postcode check uit te voeren. U weet dan meteen waar u aan toe bent en wat er bij u beschikbaar is.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U