Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Ziggo verhoogt snelheden Alles-in-1 Plus en Extra klanten

ziggo-internetZiggo heeft gisteren de snelheden verhoogt van zijn Alles-in-1 Plus en Extra pakketten. Ook de Z2 + Z3 klanten kregen deze upgrade. Echter zijn de snelheden van de Basis of Z1 klanten gelijk gebleven. Om de nieuwe snelheid nu al te krijgen dient u uw modem te resetten, weet u niet hoe dat moet of kan dat om de een of andere reden niet dan dient u gewoon geduld te hebben. Ziggo heeft aangegeven dat als u niks doet u de snelheid over een ‘paar' weken automatisch krijgt.

De nieuwe snelheden liggen nu flink hoger dan de standaard ADSL of VDSL pakketten kunnen bieden, deze komen vaak ‘slechts' tot 50 Mb download snelheid terwijl het de Ziggo Alles-in-1 Plus klanten nu 120 Mb download snelheid hebben. De Extra klanten hebben zelfs 200 Mb download snelheid. Ook de upload snelheden zijn verhoogd, die van het Extra pakket is naar 20 Mb veranderd en die van Plus pakketten is nu 12 Mb. Ook de upload snelheden liggen dus hoger dan die van de ADSL of VDSL aanbieders, deze komt vaak maar tot 5 Mb.

Doordat Ziggo nu de snelheden van deze 2 pakketten ver boven de ADSL en VDSL heeft en het vaak amper duurder is dan een dergelijk pakket is het een stuk interessanter geworden voor mensen die van snelheid houden. Een normale gebruiker heeft met 30 Mb of 50 Mb vaak meer dan genoeg.

Heeft u Ziggo Basis en wilt u toch sneller internet? Of wilt u kijken hoeveel u kunt besparen op uw internet verbinding? Vul dan de postcode check op deze pagina in!

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U