Meteen alle abonnementen vergelijken?!

Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen meteen alle beschikbare internet abonnement op uw adres vergelijken!

Na de postcode check sturen wij u door naar de grootste internet vergelijk site van Nederland. Wij gebruiken uw postcode alleen om vast te stellen welke abonnementen er beschikbaar voor u zijn.

Ziggo verhoogt snelheden

Waar wij vorige week nog melden dat kabel internet steeds populairder werd en zelfs ADSL en VDSL voorbij gestreefd was kwam Ziggo gisteren met het nieuws dat ze de snelheden van al hun internet abonnementen gingen verhogen. Zonder dat de prijzen verhoogd gaan worden krijgen de abonnees meer snelheid, zowel upload als download. Deze wijziging gaat in vanaf 1 mei. Hierdoor verbeterd Ziggo zijn concurrentie positie. Op dit moment telt Ziggo ongeveer 1,9 miljoen abonnees.

Echter is Ziggo niet overal in het land beschikbaar. Wilt u weten of Ziggo beschikbaar is op uw adres? Voer dan svp de postcode check uit.

Ziggo snelheid upgrades

De snelheden veranderen als volgt:
Ziggo alles in 1 basis en internet Z1 krijgen een download snelheid van 30 mb en een upload snelheid van 3 mb.
Alles in 1 plus en internet Z2: 90 mb download, 9 mb upload.
Alles in 1 extra en internet Z3: 180 mb download, 18 mb upload.

Overstappen op Ziggo

Wilt u overstappen op Ziggo? Dan raden wij u aan om de postcode check bovenaan deze pagina uit te voeren. U ziet dan meteen of Ziggo hun diensten op uw adres levert. Ook ziet u meteen welke andere providers er beschikbaar zijn, zo kunt u dus meteen alle beschikbare abonnementen op uw adres vergelijken. Dus ook als Ziggo niet bij u beschikbaar is zijn er nog voldoende andere providers waaruit u kunt kiezen.

Wij Vergelijken Deze Internet Providers Voor U